Landbruk og solkraft

Landbruket har gode forutsetninger for å installere kostnadseffektive solcelleanlegg med høy produksjon. De fleste driftsbygg har store takflater med sørlig retning, som gir et høyt utbytte i installert (kWh/kWp). Store solcelleanlegg gir høy lønnsomhet i øre/kWh, og landbruket i Norge ligger i solrike arealer. Vi arbeider for å at solceller hever intrykket på eiendommen din med riktig plassering og tilpassede solceller. Vi har to systemer med solceller og flere effekter.

 

      Systemene er:

  • Utenpåliggende solcelle paneler, som monteres utenpå eksisterende tak eller vegger.

  • Integrerte solceller installeres som takplater eller veggplater, med samme virkning som andre solceller. 

  • Bakkemonterte systemer. Her leveres komplette fundamenterte systemer gjennom www.jord-skruen.no

  • Det viktige er å dimensjonere solcelle anlegget etter energiforbruket, dette og riktig typer hjelper vi med basert på din drift. Landbruket har store muligheter for å nytte seg av solenergien. Vi vil gjerne lære mer gjennom å møte bransjen og se hvordan vi kan bidra.

Bioenergiprogrammet 

Har du planer om å bygge anlegg for produksjon av fornybar energi, bioenergi eller produsere flis til bioenergi? Innovasjon Norge kan gi tilskudd til investeringer, utredninger og kompetansetiltak. Les mer om Bionenergiprogrammet til Innovasjon Norge og hvilke kriterier som er satt for slik støtte. 

Les mer om dette her

ENOVA

Les mer om dette her

Enova har gode støtteordninger for solcelleinstallasjoner i boliger. Du kan få inntil 28.750 kroner i støtte når du begynner å produsere din egen elektrisitet.

Det leveres lønnsomme systemer som skal vare i mange 10-år. Å være delvis selvforsynt med energi kutter ikke bare kostnader på kort sikt men gir også muligheter på lengre sikt. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg i gang! 

Kontakt oss

Slik fungerer det:

iStock-623668076.jpg
iStock-948882160.jpg

Kartlegging & befaring

Garanti & oppfølging

Hydrogenfabrikken. Øraveien 2. 1630 Gamle Fredrikstad. Mail: post@infinitysolar.no Tel: 47715640

 . Org. nummer  920626211mva

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now