Solceller for næringsbygg

Næringsbygg har flere muligheter for installasjon av solceller.  Ofte er både tak og fasader perfekte plasser for installasjon.

Takmontasje handler ofte om flate tak, her installeres større systemer som er tilpasset ulike underlag.  Det er viktig å velge det riktige balastsystemet for å ikke oppleve at taktekket får feil belastning og som i neste rekke får lekkasje.

For fasader leveres systemer som integrerer seg elegant og effektivt inn i bygningsmassens arkitektur.  Her er det mange muligheter, både type paneler og farge på paneler.

Vi utfører komplett simulering av taket eller fasaden deres.  Her starter vi.  Så sees vi til en grundig befaring, gjerne sammen med deres egne fagfolk innen tak/fasade. Vi er tilknyttet gode fagfolk innen tak og fasade, og stiller gjerne med den beste kompetanse fra dag 1.

Vi vil ligge i front gjennom samarbeid med de beste leverandører. Når vi er trygge,

er dere trygge som kunde.

Vi gjør en grundig behovsanalyse, og jobber med å finne den beste løsningen.  Det kan være flere faser og flere veier til mål - her jobber vi tett med våre kunder.

Solcellesystemer leveres som Solar PV (tak/bakke-monterte solpaneler), integrerte solpaneler (BIPV) og hybride solcelle/solfangere paneler (Solar PVT).  Batteribanker fra de ledende produsenter sørger for energilagring i alle størrelser.

 

Vi leverer og installerer systemer i hele Norge.

Takmontasje
Bygningsintegrert
Simulering
Energilagring

Det leveres lønnsomme systemer som skal vare i mange 10-år. Å være delvis selvforsynt med energi kutter ikke bare kostnader på kort sikt men gir også muligheter på lengre sikt. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg i gang! 

Kontakt oss

Slik fungerer det:

iStock-623668076.jpg
iStock-948882160.jpg

Kartlegging & befaring

Garanti & oppfølging

Hydrogenfabrikken. Øraveien 2. 1630 Gamle Fredrikstad. Mail: post@infinitysolar.no Tel: 47715640

 . Org. nummer  920626211mva

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now