Solstrøm

Solstrøm er i korte trekk solcelleanlegg som via solcellepaneler produserer strøm man kan enten benytte "der og da" eller lagre for senere bruk.  Det finnes flere typer solcellepaneler som integrerte og utenpåliggende solcellepaneler.  Det handler om hvor i prosessen dere som kunde står - planlegger dere å bytte tak, anbefaler vi absolutt integrert løsning med fokus også på det estetiske.

 

Det er viktig ikke å belaste miljøet mer enn nødvendig. Tidligere har man ofte gjort en del utbedringer, som etterisolering, og varmepumper. Nå kan du produsere din egen strøm. Med solceller på taket vil du nyte godt av din egenproduserte, miljøvennlige strøm i flere tiår fremover. Du bidrar til at solstrøm blir mer vanlig, og er med på å fortrenge strøm fra kull og gass.

 

Strømregningene dine vil bli lavere, og du er mindre utsatt for variasjoner i strømprisen. Du vil ha god oversikt over din egen produksjon, og kan for eksempel lade elbilen med din egenproduserte strøm.

Solrif - Integrerte solcellepaneler

Solrif er den desidert beste løsningen på markedet i dag hvis du overveier å få installert solceller på ditt hus eller går i tanker om å skifte taket på boligen din. Integrerte solcellepaneler er en løsning som integreres i boligen din og vil derfor sørge for at ditt hus ikke bare får et nytt tak men et sømløst solcelleanlegg med et helhetlig utseende. Med andre ord vil Solrif sørge for at boligen din får både et robust høykvalitets tak og et integrert solcelleanlegg i en og samme løsning. 

Solrif er en meget robust løsning og som skapt for norske forhold. Med en slik løsning får du et veldig slitesterk, vanntett, diskre og energieffektivt tak i mange 10 år. Taket leveres komplett med montering og sertifisering. Produsert i Europa med 25 års ytelsesgaranti og min. 5 års produktgaranti. 

Soltak - Solcelletakstein

Et soltak / solcelletakstein er det ypperste markedet kan tilby i dag innen helintegrerte solcelleanlegg. Med denne løsningen kan vi tilby et solcelleanlegg direkte integrert som takstein i boligen din. Alle taksteinene vil være like i utseende og leveres med og uten solcelle, i forskjellige størrelser. 

Solcelletakstein er en løsning som integreres i boligen din og vil derfor sørge for at ditt hus ikke bare får et nytt tak men et sømløst solcelleanlegg med et helhetlig utseende.

Soltak / solcelletakstein er en meget robust løsning og som skapt for norske forhold. Med en slik løsning får du et veldig slitesterk, vakker, diskre og energieffektivt tak i mange 10 år. 

Solcellepaneler

Et solcellepanel omdanner lys til elektrisk strøm. Panelet består av mange enkeltceller. Det er antall celler som bestemmer ladespenningen. Infinity Solar er stolt leverandør av solcellepaneler til en rekke installasjoner der ”bare det beste er godt nok”. 

Solcellesystemer leveres som Solar PV (tak/bakke-monterte solpaneler), integrerte solpaneler og/eller solcelletakstein (BIPV) og hybride solcelle/solfangere paneler (Solar PVT). 

Det leveres lønnsomme systemer som skal vare i mange 10-år. Å være delvis selvforsynt med energi kutter ikke bare kostnader på kort sikt men gir også muligheter på lengre sikt. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg i gang! 

Slik fungerer det:

iStock-623668076.jpg
iStock-948882160.jpg

Kartlegging & befaring

Garanti & oppfølging

Hydrogenfabrikken. Øraveien 2. 1630 Gamle Fredrikstad. Mail: post@infinitysolar.no Tel: 47715640

 . Org. nummer  920626211mva

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now