Solvarme næringsbygg

For næringsbygg kan solvarme løse oppgaver og gi gode varige løsninger. Mange benytter bergvarme og vannbåren varme for oppvarming, og kombinasjonen er ideell for solfangere. Kostnader ved kjøling er høye og her vil solstrøm ville redusere disse kostnader.  Det er når solen gir mest effekt at man trenger mest kjøling. I kombinasjon med varmepumper og termiske lagre av energi lager vi smarte løsninger.  Ofte er det snakk om skreddersøm, og/eller bruk av eksisterende rørsystemer.  Det kan være store verdier i et eksisterende rørsystem når man rehabiliterer bygg.

Velkommen til en fagprat.

Vi jobber med varmebransjen og har et godt nettverk av fagfolk. Vi jobber med nyvinninger gjennom etablerte gode produsenter.

Er man forbruker av store mengder varmt vann bør man se hvordan solenergi + nye løsninger kan gi meget gode grønne energiløsninger.

Kunder som hoteller, feriesenter, større kjøkken og dusjanlegg er ideelle kunder for oss.

Det leveres lønnsomme systemer som skal vare i mange 10-år. Å være delvis selvforsynt med energi kutter ikke bare kostnader på kort sikt men gir også muligheter på lengre sikt. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg i gang! 

Kontakt oss

Slik fungerer det:

iStock-623668076.jpg
iStock-948882160.jpg

Kartlegging & befaring

Garanti & oppfølging

Hydrogenfabrikken. Øraveien 2. 1630 Gamle Fredrikstad. Mail: post@infinitysolar.no Tel: 47715640

 . Org. nummer  920626211mva

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now