Salto Elbil lader

Ønsker du å lade elbilen din hjemme er den tryggeste og beste løsningen å installere en egen hjemmelader. I motsetning til å lade i en stikkontakt er hjemmeladeren en mye sikrere løsning som i tillegg gjør det mulig å lade med høyere effekt. Ladestasjonen har en kontakt som er dimensjonert for å levere høy strøm over tid, og den har innebygde sikkerhetsfunksjoner som håndterer alle risikoene som kan oppstå ved lading av en elbil eller en plug-in hybrid. Infinity Solar har inngått et samarbeid med DEFA om levering og montering av Salto ladere fra DEFA. Salto betegnes som markedsledende i sin klasse. Både i design, innovasjon, kvalitet og brukervennlighet. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg gjerne i gang. 

Salto e Range 

Det skal ikke være noen tvil om at dette produktet er for ladbare biler. Rekkevidde, eller «range», er kjente begreper for alle elbileiere. De fleste elbileiere har til tider også kjent på rekkeviddeangst, eller følelsen av at man bruker for mye tid på å planlegge lading. Utover en bil med lang rekkevidde er det eneste som hjelper mot dette ubehaget er vissheten om at man kan lade raskt, trygt og effektivt, overalt der man ferdes. Heldigvis er over 70 000 av våre ladestasjoner allerede installert i hjem, på arbeidsplasser, ved butikker, og i offentlige og private parkeringsanlegg over hele Norge. Med eRange kan vi gjøre enda mer for å gi elbilister og installatører økt sinnsro!

Kontakt oss for gratis befaring

Hos oss skal du være trygg på at vi finner en løsning tilpasset ditt behov. Kontakt oss derfor i dag for en hyggelig prat så hjelper vi deg i gang! 

Slik fungerer det:

iStock-623668076.jpg
iStock-948882160.jpg

Kartlegging & befaring

Garanti & oppfølging

Hydrogenfabrikken. Øraveien 2. 1630 Gamle Fredrikstad. Mail: post@infinitysolar.no Tel: 47715640

 . Org. nummer  920626211mva

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now