DAIKIN VARMEPUMPER

Daikin varmepumper er utviklet og testet i Norden slik at de skal takle det spesielle klimaet i Norge. Alle Daikin varmepumper, som leveres i Norge/leveres av Daikin Norway, er produsert i Europa. Vi har varmepumper som dekker alle typer bolig- og næringsbygg. Daikin er verdens største produsent av aircondition og varmepumper, og har helt unike varmepumper for norsk klima.

Takket være Daikin sin endeløse søken etter bedre effektivitet, oppnår Daikin varmepumper førsteklasses ytelse. Du får en behagelig varme selv ved -25°C. Den inverterkontrollerte utedelen tilpasser varmekapasiteten etter det faktiske behovet. Dette betyr høy komfort og behagelig varme samtidig som strømregningen reduseres. Alle Daikin luft/luft varmepumper er fabrikktestet helt ned til -25°C.

 

Kjøper du en Daikin varmepumpe fra en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti. Daikin utvikles og produseres i Europa, og flere av våre modeller et utviklet i Norden nettopp for å takle vårt kalde klima. En autorisert Daikin forhandler er nøye plukket ut for at din trygghet skal ivaretas. Trygghetsgarantien betyr at du som sluttbruker får dekket deler og arbeid i 5 år etter installasjon.

SYNERGI R32

Daikin Synergi+ er vår kraftigste nordiske varmepumpe og er i en egen klasse når det gjelder varmeeffekt. Den er varmepumpen er utstyrt med en unike Flash Streamer luftrenseren. Den tar knekken på virus, bakterier, pollen, midd, vond lukt. bl.a. 3-D luftstrøm sikrer best mulig spredning av luft og temperatur. Varmepumpen er utstyr med et intelligente øye. Dette hindrer direkte trekk og senker temperaturen når man ikke er til stede. Her viser verdens største leverandør av klimaløsninger at de ligger helt i front når det gjelder varmepumpeteknologi.

Derfor skal du velge Synergi+

 • Synergi 40 gir hele 5kW varme ved -15°C og utrolige 4kW ved -25°C ute

 • Unik luftrenserteknologi med Daikin Flash Streamer

 • Ekstremt lavt lydnivå (fra 19 dBA)

 • Peisfunksjon – viften går selv ved oppnådd temperatur for å spre varme fra peis eller andre varmekilder

 • Spesielt utviklet for det norske klimaet, fabrikktestet ned til -25°C ute

 • Høy SCOP på opptil 5.3

 • Høyeste energimerking A+++

ALTERHMA 3

Daikin har laget en høytemperaturs varmepumpe som erstatning for et oljefyringsanlegg. For å komme opp i samme vanntemperaturer som en oljefyr virker Altherma HT i to trinn og varmepumpen tilknyttes boligens eksisterende røropplegg. Altherma HT har selvfølgelig også oppvarming av tappevann. 

En luft/vann varmepumpe trekker «gratis» varmeenergi fra uteluften og leverer vannbåren varme til gulvvarme, radiatorer og tappevann. Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Innedelen kan også inneholde en integrert varmtvannsbereder. Daikin luft/vann varmepumper kan leveres i 3 ulike temperaturversjoner. Høytemperatur versjonen kan levere opptil 80°C vann, og er perfekt ved utskifting av oljefyr. En luft/vann varmepumpe leverer stabil varme også på de kaldeste dagene, samtidig som den har ekstra høy effektivitet på høst, sommer og vårsesongen.

 • Erstatter din oljefyr, og benytter dine eksisterende radiatorer

 • Stillegående varmepumpe tilpasset vann med lav hastighet

 • Energibesparende teknologi med høy virkningsgrad

 • Enkel installasjon og plassbesparende utforming

 • Leverer varmtvann opptil 80°C ved -20°C ute, uten bruk av elektrisk tilleggsvarme

 • Fabrikktestet drift ned til -25°C utetemperatur

MOSKUS R32 

Daikin Moskus+ er skreddersydd for det kalde norske klimaet. Moskus er kompakt og kan monteres tett oppunder taket, eksempelvis over en dør. Med fokus på høy varmekapasitet og brukervennlighet har Daikin utviklet en rendyrket varmepumpe kun for det kalde norske klimaet. Med helt nytt design og miljøvennlig kuldemedie setter nye Moskus en ny standard for varmepumper. Moskus leverer suverent beste varmeeffekt i sin klasse ved -7°C ute. 

 

Derfor skal du velge Moskus+

 • Prisgunstig varmepumpe med høy effekt ved kalde utetemperaturer

 • Kan monteres over en dør

 • Spesielt utviklet for det norske klimaet, fabrikktestet ned til -25°C ute

 • En av markedets minste innedeler

 • Moskus 35 gir hele 4.3kW varme ved -15°C og 3.3kW ved -25°C ute

 • Høy SCOP betyr lavt strømforbruk og redusert strømregning.

 • Enkel og brukervennlig fjernkontroll

Visste du at Enova kan gi støtte etter installasjon av en luft/vann varmepumpe hjemme hos deg?
Nå har du rett til å få tilbake penger når du investerer i energitiltak i boligen. Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn dokumentasjon på kjøpet! Et godt tiltak er å fjerne en oljefyr til en mer energivennlig løsning. Støttebeløpet halveres i 2019, og avvikles helt når forbudet trer i kraft i 2020. Les mer om støtteordningene på www.enova.no

VI LEVERER ALT AV DAIKIN`S UNIKE VARMEPUMPER

Som autorisert Daikin forhandler kan vi tilby alle produkter og tjenester som fra Daikin. Vi har valgt her å liste opp et fåtall av Daikins unike varesortiment. For å lese mer om alle dere fantastiske produkter og ev. mer info om de varmepumpene som er presenter her er det bare å klikke på lenken under. 

Slik fungerer det:

iStock-623668076.jpg
iStock-948882160.jpg

Kartlegging & befaring

Garanti & oppfølging

Hydrogenfabrikken. Øraveien 2. 1630 Gamle Fredrikstad. Mail: post@infinitysolar.no Tel: 6931 4000 . Org. nummer  920626211mva

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now